Online zoeken naar een hoge­drukreiniger

Online zoeken naar een hoge­drukreiniger

De dagen worden langer, dus het voorjaar komt er eindelijk aan. Na alle stormen van de afgelopen winter wordt de tuin schoongemaakt en het terras opgeruimd. Daarvoor zijn moderne tuingereedschappen heel handig. Naar welk tuingereedschap gaat een consument naar op zoek in het voorjaar? Kieskeurig deelt inzichten.

Op Kieskeurig.nl vergelijken Nederlandse consumentenproducten, prijzen en winkels met elkaar. De website telt 170.000 unieke bezoekers per dag, waarvan 92% een aankoopintentie heeft. In deze rubriek deelt Kieskeurig.nl cijfers over de zoek- en koopintentie van de Nederlandse consument. In dit nummer: hogedrukreinigers.

Online meest gezocht naar boormachines
“De onderstaande clickshare percentages binnen de productgroep ‘tuin’ laten zien hoe populair een product was in de afgelopen kwartalen op Kieskeurig.nl”, verduidelijkt category manager Robin Berk. “Deze populariteit wordt bepaald aan de hand van het aantal bezoekers die vanaf Kieskeurig.nl door­klikken naar een webshop. Van dit bezoek heeft 92% een aankoopintentie. Met

Advertentie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief