Nationale DHZ Sessie: netwerk vol inspiratie

MIX' Nationale DHZ Sessie was een groot succes. Veel deelnemers, topcollega's uit retail en industrie, goede sprekers, verrassende Gouden Spijkers en ook nog een fleurig zonnetje.

Meer dan 175 gasten werden door de dag geleid door Anne-Maartje Oud. Zij introduceerde achtereenvolgens Berry van Oosterhout van GfK, Angela van Dongen en Rik Klercq van Euretco/Decorette, Niels Aarts van Evolve Mobile, Stefan Kooijmans van Slimstock en als klapstuk Erwin van Osta ven Hubo België.

Bert Hoogeland reikte de Gouden MIX Spijkers uit aan de trotse winnaars en uiteindelijk greep iedereen enthousiast de kans aan om zich in het netwerk te storten. Topcollega's alom, uit retail en industrie.

Cijfers en trends uit dhz

Berry van Oosterhout van GfK Retail & Technology presenteerde de belangrijkste cijfers en trends uit de GfK-bronnen.

Berry stelde helaas geen presentatie beschikbaar.
Informatie kunt u verkrijgen bij
GfK Retail & Technology

Investeren in loodzware tijden

Angela van Dongen en Rik Klercq vertelden hoe Euretco, ondanks loodzware tijden, stevig investeert in de Decorette-formule. Met online-business-kansen en shop-in-shop-concepten bij Hubo en Multimate.

Check hier de presentatie van Decorette>

Ruro wint Cover van het Jaar

De MIX-lezers kozen de cover van Ruro tot mooiste cover van het jaar 2014.

De cover van MIX is een advertentie en daarmee niet alleen het visitekaartje van de adverteerder, maar ook van MIX zelf. Welke de mooiste is, laten we bepalen door de MIX-lezers.
Die kozen dit jaar voor de cover van Ruro.

Out-of-stock: doodzonde

Heb je de klant eindelijk in je winkel, ontbreekt de voorraad. Stefan Kooijmans rekende voor hoeveel we hiermee verliezen en toonde hoe gemakkelijk je het eigenlijk kunt voorkomen.

Check hier Stefans presentatie van Slimstock>

Tomorrowland of Brands

In een flitsende presentatie sprak de Vlaamse Erwin van Osta zijn Nederlandse dhz-collega's toe over het succes van zijn Hubo en de rol die A-merken daarin spelen.

Van Erwins presentatie is geen download beschikbaar. Aanwezigen kregen een 3D-brilletje in een sleeve. Daarop staat een QR-code die leidt naar de 3D-presentatie waar hij mee afsloot.

Gouden MIX Spijkers

Gouden Spijkers werden uitgereikt aan Flexa, Stanley en Bison. Hun cases vielen het beste in de smaak bij de branchebrede vakjury.

Uit vele tientallen cases koos een jury van hoofdinkopers en formulemanagers van vrijwel alle formules de prijswinnaars:

Advertentie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief